Home Contact Sitemap
Toevoegen aan favorieten Deze pagina printen
Tel 0182769063 E-mail ons
volg ons op twitter volg ons op linkedin volg ons via RSS
Horecagids HorecaGouda.nl is een project van Extrrr
Gouda Valetparking parkeren in Gouda
Gouda Valetparking parkeren in Gouda
Gouda Valetparking parkeren in Gouda

Horeca Gouda .nl logo

Alle horeca in Gouda op de kaart!

Volg ons op LinkedIN Volg ons op Twitter Volg ons op Hyves Volg ons op YouTube Volg ons via RSS Contact met HorecaGouda

OVER HORECAGOUDA.NL

"Oh nee he! Niet weer een online gids."

Was de eerste reactie die wij kregen bij het benaderen van een Goudse snackbar. Juist dit punt willen wij veranderen! Deze website is een betrouwbaar initiatief van het Goudse reclamebureau Dutchvertising.

HorecaGouda.nl is een online gids met alle horecagerelateerde nieuwtjes en gelegenheden uit de stad Gouda. Men kan hierop terecht voor het laatste nieuws uit de horeca en ondernemers kunnen zich profileren doormiddel van spraakmakende advertentieruimte.

Het initiatief HorecaGouda.nl is, in navolging van andere projecten, wederom een reactie op de negatieve publiciteit rondom Gouda. Om een tegengeluid te laten horen zijn er in Gouda vanaf 2009 diverse projecten gelanceerd die de positieve kant van Gouda belichten. Er is zelfs een politieke partij opgericht met de naam Gouda Positief! Deze website wil de Goudse horecabranche promoten om mensen en toeristen uit te nodigen naar Gouda te komen.

Hoe wij Gouda willen promoten

Middels deze vindbare website en de mogelijkheid op onderscheidende wijze te adverteren willen wij aan iedereen de kwaliteit van de horeca in Gouda tonen.

Goudse horecaondernemers kunnen hun bedrijf of product op deze website op verschillende manieren promoten. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een banner, nieuwsbericht, linkvermelding of een vermelding op de kaart van Gouda.

ORGANISATIE

HorecaGouda.nl is een initiatief van Dutchvertising.

Dutchvertising reclame Gouda HorecaMenu